fbpx

Erhvervsløsninger med 100% tilfredshed og 23 års garanti

Indhent et tilbud

Konkurrencedygtig

Miljørigtige produkter

Banebrydende teknologi

Ecoflis er din pålidelige partner, når det kommer til rensning af fliser, facader, tage og tagrender til erhverv.

Vi har års erfaring og har arbejdet med store erhvervskunder, heriblandt almen boligforeninger som fx. KAB og FSB. Vi er også stolte over at have hjulpet større entreprenører samt små og mellemstore virksomheder med vores professionelle service og ekspertise.

Vi forstår, at tiden og budgettet kan være begrænsede faktorer for erhverv, og derfor tilbyder vi ekspress levering, så du kan få lavet fliserens eller andre ydelser inden året er omme. Vi kan også tilbyde faste serviceaftaler, der sikrer, at dine bygninger altid fremstår rene og pæne.

Vores team af erfarne og veluddannede medarbejdere er klar til at hjælpe dig med enhver udfordring, du måtte have. Vi bruger kun de bedste produkter og det mest avancerede udstyr, så vi kan garantere en effektiv og pålidelig service hver gang.

Så hvis du leder efter en pålidelig partner til rensning af fliser, facader, tage og tagrender til erhverv, skal du ikke lede længere end Ecoflis. Kontakt os i dag for at høre mere om vores tjenester og hvordan vi kan hjælpe dig med dine specifikke behov.

Udover vores professionelle og pålidelige service tilbyder vi også en ekstra fordel til vores erhvervskunder – nemlig vores unikke 23-års garanti på vores ydelser. Det betyder, at hvis du mod forventning oplever problemer med din fliserens, facaderens, tagrens eller tagrende rens, kan du kontakte os og vi vil tage hånd om det uden ekstra omkostninger i hele 23 år efter rensningen.

Vi tror på, at vores service er så god, at vi med ro i sindet kan tilbyde en sådan garanti til vores kunder. Vi ønsker at sikre, at du altid får den bedste service og det bedste resultat, uanset størrelsen af din virksomhed og udfordringerne, du står overfor. Med vores garanti kan du have tryghed og ro i sindet, når du vælger Ecoflis som din samarbejdspartner.

Hvordan fungerer det?

Forneden kan du se processen fra at  du kontakter os til, at du har et flot resultat med 23 års garanti inklusiv en serviceaftale.

Hent et tilbud

Det hele starter med at du henvender dig til os for at få et knivskarpt tilbud eller for at bestille en prøverens hos os.

N

Accept af tilbuddet

Derefter så udarbejder vi et tilbud til dig. Vi kontakter dig og præsenterer tilbuddet. Du accepterer tilbuddet.

Vi aftaler en dato

Herefter fastlægger vi en dato, hvor vores algeteknikker kan komme ud til dig. Vi arbejder alle dage undtagen søndage.

Udførelse af arbejdet

Algeteknikkeren kommer og udfører arbejdet. Herefter bliver der udført en kvalitetskontrol og vi sender en faktura.

Før og efter billeder

Forneden ser du udvalgte eksempler på billeder, der viser før og efter fliserens.

Det siger kunderne

Hos Ecoflis lægger vi stor vægt på, hvad vores kunder har at sige om den service vi yder. Vi bestræber os på at yde kvalitet i højeste kaliber med konkurrence dygtige priser. Forneden kan du læse nogle af vores kunders tanker om os.

"Super tilfredsstillende resultat ! Super enkel og nem bestilling - Vi mødte en lille udfordring da de ankom hos mig, men den overkom de super kompetente arbejdere som ingenting. Kan klart anbefales!"

- Josef

"Ecoflis rensede både fliser, facade og tag for os, og vi er super tilfredse. Især Jakob inde fra ecoflis skal have stor tak for den pli han havde. Utrolig hjælpsom og serviceminded medarbejder. Plust tak endnu engang!"

- Jørgen Bech

"Helt igennem fantastisk service og pris hos Ecoflis. Jeg fik renset 140 kvm fliser og fik dem samtidig imprængeret og algebehandlet. Nu står de igen som ny, og det kan man kun glæde sig over især til den pris"

- Anette