fbpx

Fliserens med 100% tilfredshed
og 23 års garanti på rene fliser

Indhent et tilbud

Konkurrencedygtig

Miljørigtige produkter

Banebrydende teknologi

Priseksempler med før/efter billeder

Forneden ser du udvalgte eksempler på billeder, der viser før og efter fliserens.
 Ønsker du et skræddersyet tilbud, så kontakt os.

Basis fliserens

Fliserens 65 kvm
Algebehandling
🚫 Imprægnering
🚫 Fugesand
🚫 Serviceaftale
🚫 23 års garanti

Fra 4.875 ,-

inkl. moms

Premium fliserens

Fliserens på 150 kvm
✅ Algebehandling
Imprægnering
Fugesand
Serviceaftale
23 års garanti

Fra 13.925 ,-

inkl. moms

Plus fliserens

Fliserens på 145 kvm
✅ Algebehandling
Imprægnering
🚫 Fugesand
Serviceaftale
23 års garanti

Fra 11.495 ,-

inkl. moms

Hvis du stadig er i tvivl om hvorvidt vores fliserens er noget for dig, så vil vi gerne lige minde dig om at vi tilbyder prøverens helt gratis.

Hvordan fungerer det?

Forneden kan du se processen fra at  du kontakter os til, at du har et flot resultat med 23 års garanti inklusiv en serviceaftale.

Hent et tilbud

Det hele starter med at du henvender dig til os for at få et knivskarpt tilbud eller for at bestille en prøverens hos os.

N

Accept af tilbuddet

Derefter så udarbejder vi et tilbud til dig. Vi kontakter dig og præsenterer tilbuddet. Du accepterer tilbuddet.

Vi aftaler en dato

Herefter fastlægger vi en dato, hvor vores algeteknikker kan komme ud til dig. Vi arbejder alle dage undtagen søndage.

Udførelse af arbejdet

Algeteknikkeren kommer og udfører arbejdet. Herefter bliver der udført en kvalitetskontrol og vi sender en faktura.

Før og efter billeder

Forneden ser du udvalgte eksempler på billeder, der viser før og efter fliserens.

Det siger kunderne

Hos Ecoflis lægger vi stor vægt på, hvad vores kunder har at sige om den service vi yder. Vi bestræber os på at yde kvalitet i højeste kaliber med konkurrence dygtige priser. Forneden kan du læse nogle af vores kunders tanker om os.

"Super tilfredsstillende resultat ! Super enkel og nem bestilling - Vi mødte en lille udfordring da de ankom hos mig, men den overkom de super kompetente arbejdere som ingenting. Kan klart anbefales!"

- Josef

"Ecoflis rensede både fliser, facade og tag for os, og vi er super tilfredse. Især Jakob inde fra ecoflis skal have stor tak for den pli han havde. Utrolig hjælpsom og serviceminded medarbejder. Plust tak endnu engang!"

- Jørgen Bech

"Helt igennem fantastisk service og pris hos Ecoflis. Jeg fik renset 140 kvm fliser og fik dem samtidig imprængeret og algebehandlet. Nu står de igen som ny, og det kan man kun glæde sig over især til den pris"

- Anette

Fliserens – Hos Ecoflis får du et flot og vedvarende resultat

Vil du have dine fliser til at se nye ud igen? Måske gøre naboen en smule jaloux? Så er Ecoflis’ fliserens lige noget for dig. Når du bestiller fliserens hos Ecoflis, er det specialister, der møder dig på din adresse for at udføre arbejdet. Vores mange års erfaring kombineret med vores ihærdige vilje for at skabe et flot resultat, giver de absolut bedste forudsætninger for din genvunde kærlighed til dine fliser. Vores metode og tilgang til fliserens er effektiv, samtidig er den skånsom for flisernes overflade. Dette sikrer, at dine fliser kan se flotte ud, mange år i fremtiden. At rense fliser og dosere rigtigt, kan være en kunstform der skal sikre balancen mellem at være effektiv, men stadig skånsom for flisernes overflade. Vores metode er gennemtestet og vi tør derfor tilbyde en tilfredshedsgaranti, samt 23 års garanti ved oprettelse af en service aftale.

23 års garanti på fliserens

Når du har fået renset dine fliser af EcoFlis’ algeteknikkere, så kan du være sikker på et fantastisk resultat. Vores motivation ligger i kundens tilfredshed og vores stolthed i at udføre et godt stykke arbejde, der sikrer et flot resultat. Derfor er vi villige til at garantere din tilfredshed. Det betyder, at vi ikke stopper arbejdet, før du er fuldstændig tilfreds. Derudover kan du ved en årlig serviceaftale, sikre et resultat, der holder i mere end 23 år. Du har mulighed for at oprette denne service aftale, hvis du bestiller den komplette pakke med både algebehandling og imprægnering samt fugesand. Du kan også bestille garantiaftalen uden fugesand, men vi opfordrer altid at få lagt sand imellem fliserne efter en rens, for at forebygge mod algevækst mellem fliser.

Hos Ecoflis er din tilfredshed i centrum

Når du bestiller en fliserens hos Ecoflis, får du et firma, der sætter din tilfredshed med slutresultatet i centrum. Det betyder, at vi går meget op i god kundeservice. Det er alt fra den indledende dialog til selve udførelsen af arbejdet. Du kan derfor også regne med smil på læben fra vores algeteknikkere ude på stedet.

Vi drives af at udføre et godt stykke arbejde hver evig eneste dag. Vores arbejdstilfredshed ligger i at se resultatet af vores fliserens og at se den forskel vi har gjort. 

Ecoflis hjælper private, virksomheder og instutitioner

Vores kunder tæller bl.a.

  • Kommunale institutioner
  • Private mennesker
  • Statslige organisationer
  • Boligforeninger
  • Ejerforeninger

I kan med fordel kontakte os ved større opgaver, da vi så ville kunne give en fordelagtig rabat. Dette gælder også for private som har fået overtalt deres nabo eller familiemedlem til at få udført en fliserens hos Ecoflis.

Ofte stillede spørgsmål i forbindelse rensning af fliser

Kan alle få en fliserens?

Ja alle kan få en fliserens. Så længe du ejer en tereasse, indkørsel eller lignedne fliseoverflade arealer så kan du få en fliserens. Kontakt os i dag for at få et knivskarpt tilbud på fliserens

Hvornår er det bedst at rense fliser?

Vi kan alitd foretage en fliserens hos Ecoflis. Også når det regner. Dog kan vi ikke imprægnere eller algebehandle når det regner, da imprægneringen eller algebehandlingen ikke tager ordentlig fat i fliserne. Dog kan der som sagt altid renses fliser. 

Hvad koster fliserens?

Prisen på fliserens kommer helt an på, hvor meget der skal renses men vi har oftest nogle knivskarpe tilbud på fliserens. Se evt priser på fliserens her.

Hvad er forskellen på algebehandling/algerens og fliserens

Når du får renset dine fliser kan du efter forebygge flisepest med imprægnering og algebehandling. Det er to ting som komplimenterer hinanden. Efter en fliserens, hvor dine fliser er helt rene giver det rigtig god mening, at få algebehandlet fliserne hvert år, således du kan beholde det flotte resultat.