Fliserens med tilfredshedgaranti
og 15 års garanti

Indhent et tilbud

Konkurrencedygtig

Miljørigtige produkter

Banebrydende teknologi

Priseksempler med før/efter billeder

Forneden ser du udvalgte eksempler på billeder, der viser før og efter fliserens.
Der er også priseksempler. Ønsker du et skræddersyet tilbud, så kontakt os.

Rensning af fliser

Fliserens 65 kvm
✅ Imprægnering
Algebehandling
🚫 Fugesand
🚫 15 års garanti
🚫 Serviceaftale

Fra 4.490 ,-

eks. moms

Tagrens

Rensning af tag

Tagrens på 150 kvm
✅ Algebehandling
15 års garanti
Serviceaftale
Slutrengøring
Kvalitetssikring

Fra 13.000 ,-

eks. moms

facaderens

Rensning af facade

Facaderens. på 145 kvm
✅ Algebehandling
15 års garanti
Serviceaftale
Kvalitetssikring
🚫 Imprægnering

Fra 6.300 ,-

eks. moms

Hvis du stadig er i tvivl om hvorvidt vores flisrens er noget for dig, så vil jeg gerne lige minde dig om at vi tilbyder en gratis prøverens.

Hvordan fungerer det?

Forneden kan du se processen fra at  du kontakter os til, at du har et flot resultat med 15 års garanti inklusiv en serviceaftale.

Hent et tilbud

Det hele starter med at du henvender dig til os for at få et knivskarpt tilbud eller for at bestille en prøverens hos os.

N

Accept af tilbuddet

Derefter så udarbejder vi et tilbud til dig. Vi kontakter dig og præsenterer tilbuddet. Du accepterer tilbuddet.

Vi aftaler en dato

Herefter fastlægger vi en dato, hvor vores algeteknikker kan komme ud til dig. Vi arbejder alle dage undtagen søndage.

Udførelse af arbejdet

Algeteknikkeren kommer og udfører arbejdet. Herefter bliver der udført en kvalitetskontrol og vi sender en faktura.

Fliserens – Hos Ecoflis får du et flot og vedvarende resultat

Vil du have dine fliser til at se nye ud igen? Måske gøre naboen lidt jaloux? Så er Ecoflis’ fliserens lige noget for dig. Når du bestiller Ecoflis til en fliserens er det specialister, der kommer. udfor at rense dine fliser. Vores mange års erfaring kombineret med vores ihærdige vilje for at skabe et flot resultat giver de absolut bedste forudsætninger for din genvunde kærlighed for dine fliser. Vores fliserens metode er effektiv men stadig skånsom for flisernes overflade, hvilket sikrer at dine fliser kan se flotte ud i mange år frem. At rense fliser og dosere rigtigt, kan være en kunstform der skal sikre balancen mellem at være effektiv, men stadig skånsom for flisernes overflade. Vores metode er gennemtestet mange gange og vi tør derfor at tilbyde tilfredshedsgaranti samt 15 års garanti ved oprettelse af en service aftale.  

15 års garanti på fliserens

Når du har fået renset dine fliser af Ecoflis’ algeteknikkere så kan du være sikker på et fantastisk resultat. Vores motivation ligger i kundens tilfredshed og vores stolthed i at udføre et godt stykke arbejde, der sikrer et flot resultat. Derfor er vi villig til at garantere din tilfredshed. Det betyder, at vi ikke stopper arbejdet før du er fuldstændig tilfreds med det. Derudover kan du ved en årlig serviceaftale sikre et resultat, der holder i mere end 15 år. Du har mulighed for at oprette denne service aftale, hvis du bestiller den komplette pakke med både algebehandling og imprægnering samt fugesand. Du kan også bestille garantiaftalen uden fugesand, men vi opfordrer altid til at få lagt sand i mellem fliserne efter en rens for at forebygge mod algevækst i mellem fliser.

Hos Ecoflis er din tilfredshed i centrum

Når du bestiller en fliserens hos Ecoflis, så sætter vi din tiflredshed med slutresultatet i centrum. Det betyder, at vi går meget op i god kundeservice. Det er alt fra den indledende dialog til selve udførslen af arbejdet. Du kan derfor også regne med smil på læben fra vores algeteknikkere ude på stedet.

Vi drives af at udføre et godt stykke arbejde hver evig eneste da. Vores arbejdstilfrheds ligger i at. seresultatet af vores fliserens og at se den forskel vi har gjort. 

Ecoflis hjælper private, virksomheder og instutitioner

Vores kunder tæller bl.a.

  • Kommunale institutioner
  • Private mennesker
  • Statslige organisationer
  • Boligforeninger
  • Ejerforeninger

I kan med fordel kontakte os ved større opgaver, da vi så ville kunne give en fordelagtig rabat. Dette gælder også for private som har fået overtalt deres nabo eller familiemedlem til at få ludført en fliserens hos Ecoflis. 

Ofte stillede spørgsmål i forbindelse rensning af fliser

Kan alle få en fliserens?

Ja alle kan få en fliserens. Så længe du ejer en tereasse, indkørsel eller lignedne fliseoverflade arealer så kan du få en fliserens. Kontakt os i dag for at få et knivskarpt tilbud på fliserens

Hvornår er det bedst at rense fliser?

Vi kan alitd foretage en fliserens hos Ecoflis. Også når det regner. Dog kan vi ikke imprægnere eller algebehandle når det regner, da imprægneringen eller algebehandlingen ikke tager ordentlig fat i fliserne. Dog kan der som sagt altid renses fliser. 

Hvad koster fliserens?

Prisen på fliserens kommer helt an på, hvor meget der skal renses men vi har oftest nogle knivskarpe tilbud på fliserens. Se evt priser på fliserens her.

Hvad er forskellen på algebehandling/algerens og fliserens

Når du får renset dine fliser kan du efter forebygge flisepest med imprægnering og algebehandling. Det er to ting som komplimenterer hinanden. Efter en fliserens og dine fliser er helt rene giver det rigtig god mening, at få algebehandlet fliserne hvert år, således du kan beholde det flotte resultat.