fbpx

Facaderens med 100% tilfredshedgaranti
og 23 års garanti på rene facader

Indhent et tilbud

Konkurrencedygtig

Miljørigtige produkter

Banebrydende teknologi

Priseksempler med før/efter billeder

Forneden ser du udvalgte eksempler på billeder, der viser før og efter fliserens.
Der er også priseksempler. Ønsker du et skræddersyet tilbud, så kontakt os.

Rensning af fliser

Fliserens 65 kvm
✅ Imprægnering
Algebehandling
🚫 Fugesand
🚫 23 års garanti
🚫 Serviceaftale

Fra 4.490 ,-

eks. moms

Tagrens

Rensning af tag

Tagrens på 150 kvm
✅ Algebehandling
23 års garanti
Serviceaftale
Slutrengøring
Kvalitetssikring

Fra 13.000 ,-

eks. moms

facaderens

Rensning af facade

Facaderens. på 145 kvm
✅ Algebehandling
23 års garanti
Serviceaftale
Kvalitetssikring
🚫 Imprægnering

Fra 6.300 ,-

eks. moms

Hvis du stadig er i tvivl om hvorvidt vores facaderens er noget for dig, så vil vi gerne lige minde dig om at vi tilbyder en prøverens helt gratis.

Hvordan fungerer det?

Forneden kan du se processen fra at  du kontakter os til, at du har et flot resultat med 23 års garanti inklusiv en serviceaftale.

Hent et tilbud

Det hele starter med at du henvender dig til os for at få et knivskarpt tilbud eller for at bestille en prøverens hos os.

N

Accept af tilbuddet

Derefter så udarbejder vi et tilbud til dig. Vi kontakter dig og præsenterer tilbuddet. Du accepterer tilbuddet.

Vi aftaler en dato

Herefter fastlægger vi en dato, hvor vores algeteknikker kan komme ud til dig. Vi arbejder alle dage undtagen søndage.

Udførelse af arbejdet

Algeteknikkeren kommer og udfører arbejdet. Herefter bliver der udført en kvalitetskontrol og vi sender en faktura.

Før og efter billeder

Forneden ser du udvalgte eksempler på billeder, der viser før og efter fliserens.

Det siger kunderne

Hos Ecoflis lægger vi stor vægt på, hvad vores kunder har at sige om den service vi yder. Vi bestræber os på at yde kvalitet i højeste kaliber med konkurrence dygtige priser. Forneden kan du læse nogle af vores kunders tanker om os.

"Super tilfredsstillende resultat ! Super enkel og nem bestilling - Vi mødte en lille udfordring da de ankom hos mig, men den overkom de super kompetente arbejdere som ingenting. Kan klart anbefales!"

- Josef

"Ecoflis rensede både fliser, facade og tag for os, og vi er super tilfredse. Især Jakob inde fra ecoflis skal have stor tak for den pli han havde. Utrolig hjælpsom og serviceminded medarbejder. Plust tak endnu engang!"

- Jørgen Bech

"Helt igennem fantastisk service og pris hos Ecoflis. Jeg fik renset 140 kvm fliser og fik dem samtidig imprængeret og algebehandlet. Nu står de igen som ny, og det kan man kun glæde sig over især til den pris"

- Anette

Facaderens med kvalitet i højsædet og kunden i fokus

Velkommen til Ecoflis – din professionelle samarbejdspartner inden for facaderensning. Vi er et team af erfarne og fagligt dygtige medarbejdere, som brænder for at levere den bedste kvalitet på markedet.

Hos os, er kunden i centrum. Vi stopper ikke arbejdet på din facade, før du er helt tilfreds med resultatet. Vi har gennem årene opbygget et solidt ry som en af de førende virksomheder inden for facaderensning, imprægnering og algebehandling. Dette skyldes vores høje faglighed og vores evne til at følge med tiden. Vi går ikke på kompromis med den nyeste og bedste teknologi. Vores medarbejdere er alle faglærte og af servicemindede sind. Du får den bedste behandling hos Ecoflis og kan være sikker på, at vores afrensning fjerner alt mos, alger og andet beskidt ved vores algebehandling.

Facaderens med 23 års garanti

Hos Ecoflis tilbyder vi den bedste kvalitet på markedet. Det kan mærkes på vores tilfredshedsgaranti. Vi giver dig 23 års garanti på facaderens ved årligt servicebesøg på blot et par tusinde kroner. Det betyder, at du vil have en ren facade i op til 23 år ved facaderens hos Ecoflis. Det er en unik mulighed for at sikre dig et rent og flot resultat i mange år fremover.

Facaderens på hele sjælland

Vi kører på hele Sjælland og tilbyder vores service til alle typer af bygninger og facader. Uanset om du har en privat villa eller et større erhvervsbyggeri, så står vi klar til at hjælpe dig med at få en flot og ren facade. Vores behandling får renset alt snavs og smuds på din facade.

Gratis prøverens af din facade

Vi ved, at det kan være svært at vælge den rigtige løsning. Af denne grund tilbyder vi dig en gratis prøverens. På den måde, kan du se resultatet af en facaderens og sammenligne med din nuværende beskidte facade. Vi er sikre på, at du vil blive imponeret over forskellen og  vi ser frem til at kunne hjælpe dig med at opnå det bedst mulige resultat. Kort sagt, hvis du ønsker den bedste kvalitet, en tilfredshedsgaranti og en langvarig effekt på din facaderensning, så er Ecoflis det rette valg for dig.

Facaderens kan give nyt liv til din facade

Facaderens kan give nyt liv og fjerne alle alger, snavs og smuds fra dine facader. Vores facade renser gør brug af et højtryks anlæg med varme, hvilket betyder at vores facaderens efterlader overfladen helt ren. Dette gælder uanset hvilken overflade, der er tale om. Vores behandling er af højeste kvalitet.

Vi bruger kun de bedste og mest miljøvenlige produkter på markedet – også ifht. imprægnering og algebehandling. Så du kan være sikker på, at vores behandling ikke kun er godt for dit hjem eller din virksomhed, men også godt for miljøet.

Vi sætter en ære i vores arbejde og ønsker altid at levere den bedste service til vores kunder. Vi lytter til dine ønsker og behov, hvorefter vi tilpasser vores arbejde efter dine ønsker. Vi tilbyder ligeledes konkurrencedygtige priser, så du kan være sikker på, at du får den bedste værdi for dine penge.

Hos Ecoflis har vi også en god og effektiv kundeservice, der altid er klar til at besvare dine spørgsmål. Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning efter dine behov. Vi forstår, hvor vigtigt det er at have en ren og pæn facade, derfor gør vi alt for at sikre, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde.

Facaderens med ekspresslevering til erhverv

Hos Ecoflis er vi klar over, at tid er en vigtig faktor i erhvervslivet. Derfor tilbyder vi også en ekspress leveringsservice til vores erhvervskunder. Hvis du har brug for en facaderensning til din virksomhed, kan vi levere den inden for maksimalt 3 hverdage.

Vi forstår, at beskidte facader kan påvirke virksomhedens image og skabe et negativt indtryk hos kunder og samarbejdspartnere. Derfor er det vigtigt for os at levere vores service så hurtigt som muligt, så du kan opretholde et godt indtryk af din virksomhed.

Vores ekspress leveringsservice er tilgængelig for alle typer af erhvervskunder, uanset om du har en lille butik eller en stor industribygning. Vi sørger for, at tilpasse vores arbejde efter dine behov og ønsker, så du kan være sikker på at få den bedste service.

Så hvis du har brug for en facaderensning, algebehandling eller imprægnering til din virksomhed og ønsker en hurtig og pålidelig service, så er Ecoflis det rette valg for dig. Vi leverer en professionel og effektiv facaderensning med imprægnering af overfladen, der vil give din facade et nyt og imponerende udseende. Kontakt os i dag for mere information om vores ekspress leveringsservice og andre muligheder.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du er interesseret i service af største kaliber og gerne vil have bestilt en facaderens, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan altid få et uforpligtende tilbud hos os. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at få en ren og flot facade, der vil gøre dit hjem eller din virksomhed endnu mere imponerende og indbydende. Med Ecoflis som din samarbejdspartner kan du være sikker på at få en professionel service af højeste kvalitet, der vil give dig det resultat, du ønsker og fortjener.

Ofte stillede spørgsmål i forbindelse rensning af facader

Kan alle få en facaderens?

Ja alle kan få en facaderens. I tilfælde af at din facade er porøs vil vi bruge udstyr som er skånsomt, så din facade ikke bliver beskadiget. Kontakt os i dag for at få et knivskarpt tilbud på facaderens

Hvornår er det bedst at rense facader?

Vi kan alitd foretage en facaderens hos Ecoflis. Også når det regner. Dog kan vi ikke imprægnere eller algebehandle når det regner, da imprægneringen eller algebehandlingen ikke tager ordentlig fat i facaden. Dog kan der som sagt altid renses facader.

Hvad koster facaderens?

Prisen på facaderens kommer helt an på, hvor meget der skal renses men vi har oftest nogle knivskarpe tilbud på facaderens. Se evt priser på facaderens her.

Hvad er forskellen på algebehandling/algerens og facaderens

Når du får renset dine facader kan du efter forebygge flisepest med imprægnering og algebehandling. Det er to ting som komplimenterer hinanden. Efter en facaderens og dine fliser er helt rene giver det rigtig god mening, at få algebehandlet facaden hvert år, således du kan beholde det flotte resultat.