fbpx

Imprægnering af fliser med nanoteknologi
og 23 års garanti

Indhent et tilbud

Konkurrencedygtig

Du får 23 års garanti

Banebrydende teknologi

Imprægnering af fliser

Skal du have lagt nye fliser i indkørslen eller på terrassen? Eller har du måske lige bestilt en fliserens? Så kan det være en god idé, at få dem imprægneret. Det sikrer, at de holder mange år i fremtiden. Hos Ecoflis bruger vi nanoteknologi i vores imprægnering, det sørger for at, fliserne kan holde sig rene i længere tid. Fliser uden imprægnering kan sammenlignes med ubehandlet træ. Det bliver hurtigt slidt op og ødelagt. Selvom imprægnering af fliser er en relativ simpel og lille opgave, så gør det rigtig meget for flisernes holdbarhed i længden. Derfor anbefaler vi altid at få imprægneret sine fliser efter fliserens eller ved lægning af nye fliser.

Imprægnering af fliser i hele landet med garanti

Hos Ecoflis tilbyder vi 23 års garanti på fliserens med imprægnering samt algebehandling og garantiaftale. Det vil sige at du ikke skal bekymre dig om alger eller andre begroninger på dine fliser i 23 år fremad. For at garantien dækker dine fliser, kommer vi ud hvert år og laver et service tjek, hvor vi tjekker dine fliser og renser dem hvis der skulle være det mindste. Det kalder vi kanon god service!

Du er i centrum som kunde hos Ecoflis

Hos Ecoflis vægter vi kundeservice og tilfredshed højst. Det har resulteret ud i vores tilfredshedsgaranti og vores 23 års garanti for algepest. Vores tilfredshedsgaranti går ud på, at hvis du som kunde ikke er tilfreds med arbejdet, så fortsætter vi indtil du er tilfreds. 

Vi sætter en stor ære i at overholde vores aftaler og levere et stykke arbejde, som både vi og du kan være stolte af. Det kommer os derfor helt naturligt at udføre et godt stykke arbejde, som du kan være glad for mange år i fremtiden.

Professionel imprægnering

Hvorfor du skal du vælge professionel imprægnering fremfor en gør det selv løsning? Hos Ecoflis har vi brugt tid på at udvikle en imprægnering, som benytter nanoteknologi. Derfor kan vi stå inde for imprægneringen og tilbyde 23 års garanti, samt en tilfredshedsgaranti. Vores imprægnering er 100% miljøvenlig og indeholder ingen skadelige kemikalier. Derfor kan du være tryg med dine planter, blomster og andet. Derudover er imprægneringen fuldstændig transparent og farveløs, det betyder at dine fliser beholder samme flotte farve.

Hvordan fungerer det?

Forneden kan du se processen fra at  du kontakter os til, at du har et flot resultat med 23 års garanti inklusiv en serviceaftale.

Hent et tilbud

Det hele starter med at du henvender dig til os for at få et knivskarpt tilbud eller for at bestille en prøverens hos os.

N

Accept af tilbuddet

Derefter så udarbejder vi et tilbud til dig. Vi kontakter dig og præsenterer tilbuddet. Du accepterer tilbuddet.

Vi aftaler en dato

Herefter fastlægger vi en dato, hvor vores algeteknikker kan komme ud til dig. Vi arbejder alle dage undtagen søndage.

Udførelse af arbejdet

Algeteknikkeren kommer og udfører arbejdet. Herefter bliver der udført en kvalitetskontrol og vi sender en faktura.

Gør det selv imprægnering af fliser

Kan man selv imprægnere fliser? Ja selvfølgelig kan man det, fordelen ved at få det udført professionelt er beskrevet foroven. Kort sagt så får du garanti hos os, samt imprægneringen som udnytter nanoteknologi til at beskytte dine fliser mod flisepest. 

Hvis du skal imprægnere dine fliser selv, så har du blot brug for imprægnerings produktet som du kan få i forskellige byggemarkeder og en tryk sprøjte. Det adskiller sig fra det som vi bruger og derfor er det ikke lige så effektivt. Ønsker man en billig løsning er det et fint alternativ. 

Først skal du sørge for at området med fliser er ryddet. Der skal ikke ligge krukker, havemøbler eller andre løse genstande. Sørg også for, at dække vinduer og vindueskarme til. Imprægneringen kan i nogle tilfælde påføre skade på havemøbler, vinduer, døre, krukker og andet . Derfor er det et meget vigtigt step i gør-det-selv processen. 

Før dette kan lade sig gøre, skal fliserne renses. Du skal enten bestille en fliserens hos os eller nogle af vores konkurrenter. Dog kan du nøjes med at feje fliserne, hvis de er lagt lige eller er helt nye og rene. Fliserne skal dog være helt tørre for at opnå det bedste resultat med imprægneringen. Imprægneringen skal ske i tørt vejr, således at imprægneringsvæsken kan trænge ind igennem uden at blive fortyndet af regnvejr eller andet. 

Herefter putter du imprægneringsvæsken i en tryksprøjte. Tryksprøjten skal helst have en forlænger og forstøve væsken jævnligt. Du skal opblande vand med imprægningensvæsken i de mængder som producenten foreskriver. Du skal derefter sprøjte væsken på fliserne i jævne doser, alt efter hvad producenten foreskriver. Det er vigtigt du ikke overdoserer eller underdoserer, for ellers vil effektiviteten af imprægningen ikke være ideel.

Når fliserne er imprægneret, så kan de let vedligeholdes ved blot at feje snavs og skidt fra fliserne eftersom, at de ikke vil sidde fast da imprægneringen forsegler fliserne.

Ønsker du professionel imprægnering så kontakt os.

 

Ofte stillede spørgsmål i forbindelse imprægningen af fliser

Hvad koster imprægning af fliser pr m2?

Du kan se priserne for imprægningen af fliser her

Hvis vi allerede er ude på stedet og vi skal udføre imrpægningen efter en udført algebehandling samt fliserens, så er det blot 10 DKK pr M². Hvis du går med en gør det selv løsning, så er det selvfølgelig billigere. Du får dog ikke samme kvalitet som Ecoflis giver. Derudover får du heller ikke 23 års garanti mod flisepest eller tilfredshedsgaranti. 

Kan jeg bestille imprægnering uden fliserens?

Nej du kan ikke bestille imprægning af fliser uden en fliserens først, da det ikke giver mening at få imprægneret sine fliser, hvis de ikke er rene i forvejen.

Hvad er den bedste imprægnering til fliser?

Det er der mange forskellige bud på, vi synes selvfølgelig vores imprægnering er den bedste og det er derfor vi bruger den. Med vores imrpægnering kan du være sikker på, at den holder i mindst 23 år – oftest mere.

Hvor tit skal fliser imprægneres?

Fliser skal helst gerne imprægneres 1 gang årligt. Derfor kommer vi 1 gang om året ved en serviceaftale. I og med at vejret samt skidt og snavns nedbryder imprægneringen er det nødvendigt at imprægnere igen for at bibeholde effekten. 

Hvornår er det bedst at imprægnere sine fliser?

Det er bedst at imprægnere sine fliser efter en rens eller hvis man har fået nye fliser. Det er meget vigtigt. at man imprægnerer sine fliser i det rette vejr, hvor der er tørt og ikke vådt. Ellers kan man risikere at imprægneringen bliver fortyndet og dermed bliver ineffektiv.