fbpx

Tagrens pris

Tagrens pris

Hvad koster tagrens hos Ecoflis?

Vi har udviklet nogle pakker for at gøre det meget overskueligt for dig som kunde. Vores priser er gennemsigtige. Vi tilbyder tagrens i hele landet. Det vil sige hele København, Nordsjælland, Sjælland, Jylland og fyn, dog ikke bornholm eller andre mindre øer som samsø.

Vores fliserens priser er struktureret alt efter omfanget. Vi beregner ud fra kvadratmeter. Husk at opstartsgebyret er 1295 DKK og gebyr for spildevandsopsamling på 800 DKK. Vi har tilfredshedsgaranti samt garanti udført arbejde i op til 23 år. Er du i tvivl omkring hvor stort din tag er? Vi kommer gerne ud og opmåler taget. 

* 23 års garanti gives ved årlig servicebehandling af tag. Se her for priser for servicebehandling af taget

Desuden gives der naborabat på yderligere 10% for dig og din nabo, hvis I bestiller sammen. Det samme gør sig gældende med familier og venner, selv hvis I ikke bor i samme område. Så længe afstanden ikke er mere end 1 time væk.

Lille

80 DKK / M²

20% Rabat – Førpris 100 DKK / M²

✅ Rensning af tag
✅ Tilfredshedsgaranti
✅ Prisgaranti
🚫 Algebehandling af tag
🚫 23 års garanti ved serviceaftale
🚫 Imprægnering af tag
🚫 Maling af tag

Basis

92 DKK / M²

20% Rabat – Førpris 115 DKK / M²

✅ Rensning af tag
✅ Tilfredshedsgaranti
✅ Prisgaranti
✅ Algebehandling af tag
✅ 23 års garanti ved serviceaftale
🚫 Imprægnering af tag
🚫 Maling af tag

Premium 1

112 DKK / M²

20% Rabat – Førpris 140 DKK / M²

✅ Rensning af tag
✅ Tilfredshedsgaranti
✅ Prisgaranti
✅ Algebehandling af tag
✅ 23 års garanti ved serviceaftale
✅ Imprægnering af tag
🚫 Maling af tag

Premium 2

152 DKK / M²

20% Rabat – Førpris 190 DKK / M²

✅ Rensning af tag
✅ Tilfredshedsgaranti
✅ Prisgaranti
✅ Algebehandling af tag
✅ 23 års garanti ved serviceaftale
🚫 Imprægnering af tag
✅ Maling af tag

Priser for årlig servicebehandling 

Som nævnt så gives der 23 års garanti ved oprettelse af en serviceaftale for tagrens. Det vil sige at vi kommer en gang om året og inspicerer taget og ser efter alger og andet mos på taget. Derefter udfører vi en vedligeholdelsesbehandling. Vedligeholdelsesbehandlingen vil være effektiv indtil året efter, hvor vi så skal komme igen. Se priserne forneden. 

Servicebehandling

Ekskl. moms DKK/M²

Inkl. moms DKK/M²

1 – 70 M² 1000,- DKK 1250,- DKK
70 – 140 M² 1300,- DKK 1625,- DKK
140 – 210 M² 1596,- DKK 1995,- DKK
280 – 350 M² 1800,- DKK 2250,- DKK

 

Ofte stillede spørgsmål i forbindelse med tagrens priser

Hvad koster det at få renset taget?

På siden kan du se vores pristabel, som giver prisen for tagrens pr M²/DKK. Tabellen viser priserne for tagrens pr kvm. Prisen afhænger af ydelserne. som du gerne vil have og af kvadratmeterne. Skal du have malet dit tag også er det lidt dyrere end, hvis du bare skal have algebehandlet det fx. Et tag på 150 kvadratmeter koster 15.895 DKK at få renset. Prisen er inklusiv opsamling af spildevand og opstartsgebyr.

Er tagrensning en god ide?

Tagrensning i vores optik er en fantastisk ting, som kan forny dit tag. Istedet for at erstatte og købe nyt tag, så er rensningen af tag en meget mere miljøvenlig samt billigere løsning, som alligevel forhøjer værdien af huset. Det er dog mest en kosmetisk forandring.

Kan man trække tagrens fra i skat - Servicefradrag?

Man kan trække tagrens fra i skat som servicefradrag. I 2022 kan du få fradrag helt op til 6.400,- DKK. Fradraget svarer til 26% skattemæssigt. Du kan i nogle tilfælde også trække det fra i håndværkerfradrag.

Kan man rense sit tag selv?

Det kan man i nogle tilfælde, men vi fraråder det stærkt. Det gør vi fordi fx eternit tag inderholder asbest, og asbesten breder sig ved rensning. Derfor er det et lovkrav, at en professionel tagrenser står for rensning af taget med asbest, da der også skal samles spildevand , filtreres og andet.