fbpx

Algebehandlinger af fliser
med 23 års garanti

Indhent et tilbud

Konkurrencedygtig

Du får 23 års garanti

Banebrydende teknologi

Algebehandling af fliser

Algebehandling af fliser er en forebyggende behandling der sikrer, at dine fliser er rene og at de dermed holder længere. Det er altid anbefalet at kombinere algebahndling med en fliserens og imprægnering. Algebehandling er en hvid skum som tørrer ind i fliserne og arbejder i op til 8 måneder på, at forebygge og dræbe alger, mos og ukrudt i fliserne. Den hvide skum som bliver sprøjtet på fliserne forsvinder hurtigt igen og trænger ind i fliserne omkring 10 minutter efter. Algebehandling bruges også for at vedligeholde ens rene fliser. Så har du lige fået lagt nye fliser kan det være en rigtig god ide, at få dem imprægneret samt algebehandlet, således kan du forebygge flisepest mange år i fremtiden.

Algebehandling af fliser i hele landet med garanti

Hos Ecoflis tilbyder vi 23 års garanti på fliserens med imprægnering og algebehandling. Vi opretter en garantiaftale som indbefatter, at vi kommer en gang om året for at inspicere fliserne visuelt samt foretage en algebehandling og imprægnering. Dette sikrer, at dine fliser holder mange år i fremtiden. Det betyder for dig, at du i 23 år frem har pæne og rene fliser ved en aftale med Ecoflis.

Miljøvenligt og professionelt

Hos Ecoflis vægter vi miljøvenlighed højt. Det betyder at alle vores produkter er miljøvenlige. Vi benytter os af en skumdysse, således at mindst muligt af algebehandlingsskummen ryger ned i grundvandet. Derudover doserer vi de rette mængder, så vi sikrer, at fliserne bliver mættede helt uden at efterlade skum på overfladen.

Garanti på algebehandling

Når du får udført en algebehandling hos Ecoflis har du virkningsgaranti. Dette betyder, at hvis ikke algerne er væk efter 14 dage efter udførslen af algebehandlingen, så kommer vi kvit og frit tilbage og udfører behandlingen igen indtil at algerne er helt væk fra fliserne. Algemidlet er et desinficerende middel, som langsomt slår alger, pest og mos ihjel. Derfor er resultatet ikke synligt omgående. Afhængig af hvor hårdt området er ramt, kan det dog være nødvendigt med flere omgange. Det vurderer algeteknikkeren på stedet.

Hvordan fungerer det?

Forneden kan du se processen fra at  du kontakter os til, at du har et flot resultat med 23 års garanti inklusiv en serviceaftale.

Hent et tilbud

Det hele starter med at du henvender dig til os for at få et knivskarpt tilbud eller for at bestille en prøverens hos os.

N

Accept af tilbuddet

Derefter så udarbejder vi et tilbud til dig. Vi kontakter dig og præsenterer tilbuddet. Du accepterer tilbuddet.

Vi aftaler en dato

Herefter fastlægger vi en dato, hvor vores algeteknikker kan komme ud til dig. Vi arbejder alle dage undtagen søndage.

Udførelse af arbejdet

Algeteknikkeren kommer og udfører arbejdet. Herefter bliver der udført en kvalitetskontrol og vi sender en faktura.

Ofte stillede spørgsmål i forbindelse imprægningen af fliser

Hvornår får man udført algebehandling på fliser?

Du kan altid fjerne alger på dine fliser. Du kan få foretaget en algebehandling hele året rundt. Det er bare vigtigt at sørge for at udetemperaturen er over de 8-10 grader celsius. Natteforsten skal altså være væk. Derfor opnår man de bedste resultater i sommer, foråret. og efteråret. Det kan godt lade sig gøre om vinteren, men man skal være opmærksom på de 8 – 10 grader.

Hvordan algebehandler man fliser?

Når vi algebehandler fliser, så gør vi brug af en professionel skumdysser samt det helt rigtige algebehandlingsmiddel.  Men før man algebehandler så sørger vi altid først for en fliserens og helst gerne også en imprægnering således at det flotte resultat holder i mange år fremad. Hvis man vil have 23 års garanti på rene og flotte fliser så kan man tilmelde sig vores garantiservice.

Hvor ofte skal fliserne algebehandles?

Det kommer an på hvilken behandling man kombinerer algebehandlingen med samt hvor hårdt de har været ramt. Hvis man får lavet en fliserens, imprægnering og algebehandling så vil det være tilstrækkeligt med en årlig imprægnering og algebehandling for at vedligeholde det flotte resultat.

Kan jeg algebehandle hvis det regner?

Vi fraråder hos Ecoflis stærkt at algebehandle mens det regner eller mens fliserne er under 10 grader celsius. Man kan dog godt algebehandle, hvis først regnen kommer efter 30 minutter og ikke mens man algebehandler fliserne.

Det siger kunderne

Hos Ecoflis lægger vi stor vægt på, hvad vores kunder har at sige om den service vi yder. Vi bestræber os på at yde kvalitet i højeste kaliber med konkurrence dygtige priser. Forneden kan du læse nogle af vores kunders tanker om os.

"Super tilfredsstillende resultat ! Super enkel og nem bestilling - Vi mødte en lille udfordring da de ankom hos mig, men den overkom de super kompetente arbejdere som ingenting. Kan klart anbefales!"

- Josef

"Ecoflis rensede både fliser, facade og tag for os, og vi er super tilfredse. Især Jakob inde fra ecoflis skal have stor tak for den pli han havde. Utrolig hjælpsom og serviceminded medarbejder. Plust tak endnu engang!"

- Jørgen Bech

"Helt igennem fantastisk service og pris hos Ecoflis. Jeg fik renset 140 kvm fliser og fik dem samtidig imprængeret og algebehandlet. Nu står de igen som ny, og det kan man kun glæde sig over især til den pris"

- Anette